Onze dokters

Dr. Emilie Claeys

Dr. Emilie Claeys studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. Ze specialiseerde als oogarts te UZ Leuven, waarvan 6 maanden te AZ Turnhout en 12 maanden te ZOL Genk. In 2020 slaagde Dr. Claeys voor het 'International Council of Ophthalmology‘-examen. Dr. Claeys heeft een brede interesse binnen de oftalmologie.

Oogarts Sofie Odent

Dr. Sofie Odent

Dr. Sofie Odent studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en specialiseerde als oogarts te UZ Leuven. Zij beëindigde in 2018 haar opleiding. Dr. Odent specialiseerde zich daarna verder in kinderoogheelkunde aan het UZLeuven en in cataractchirurgie aan het MUMC+ te Maastricht.

Dr. Philip Cornelissen

Dr. Philip Cornelissen studeerde geneeskunde aan de KU Leuven en specialiseerde als oogarts te UZ Brussel met stages in het ZOL Genk en de Oogkliniek van AZ Monica Deurne. In 2019 studeerde hij bovendien af als burgerlijk ingenieur in de biomedische technieken aan de KU Leuven.

In 2020 behaalde hij het diploma van de International Council of Ophthalmology met Distinction (top 0.1% score). Na het afronden van de specialisatie in 2021 volgde hij een fellowship in de cataractchirurgie in het Maxima Medisch Centrum te Eindhoven gedurende 1 jaar.

Dr. Jelle Vandeurzen

Dr. Jelle Vandeurzen studeerde geneeskunde aan de KU Leuven. Hij specialiseerde als oogarts te UZ Leuven, waarvan 6 maanden te AZ Turnhout o.l.v. Dr. W. Dirven en 6 maanden te ZOL Genk o.l.v. Dr. I. Nijs.

In 2021 slaagde Dr. Vandeurzen voor het “International Council of Ophthalmology” -examen en hij beëindigde zijn opleiding in 2022. Tevens slaagde hij tijdens zijn studies voor het USMLE (United States Medical Licensing Examination), deel 1 en 2.
Dr. Vandeurzen heeft een brede interesse binnen de oftalmologie.

Specialisaties
In onze praktijk kan u terecht voor:

Algemene oogcontrole

Oogmeting

Chauffeurstest

Cataract

Glaucoom

Netvliesaandoeningen

zoals diabetische retinopathie en leeftijdsgebonden macula-degeneratie

Hoornvliesaandoeningen

OoglidafwijkingenOoglidcorrecties